RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Klemo

Nudist-turist

Sist oppdatert:
Denne mannen ser ut til å ha mistet bagasjen sin på flyet. Se bildene.

Et ble tydeligvis svært så hett i Barcelona sist uke. En steikende varme til tross: det er vel ikke helt vanlig å sprade rundt i gatene splitter naken.

Riktignok har det vært hetebølge i Europa, men så varmt at man må kaste alle klærne, er det sjeldent at det blir.

Marius Klemo knipset disse bildene da han var på ferie i Barcelona sist uke. Bildene er tatt på forskjellige steder, og på to forskjellige dager. Begge dager viste mannen sine edlere deler til skuelystne i Barcelonas gater.

- Få som la merke til ham
Klemo sier han ikke aner hvem mannen kan være, men at han og sin kjære sperret øynene godt opp da de så mannen – hele tre ganger på tre dager.

- Vi var like sjokka begge to. Jeg var livredd for at han skulle hive seg rundt meg, ler Klemo på telefon.

- Men det rare var at det var nesten ingen som la merke til han, da det var flere som gikk rundt i bar overkropp og sekk i Barcelona. Man går jo liksom ikke og glor ned i skrittet på folk, sier Klemo som ikke vet nasjonaliteten til mannen.

«Den mest naturlige ting i verden»
Han forteller videre at verken mannen eller hans reisefølge – en påkledd mann med ryggsekk – virket brydd av situasjonen.

- De spradet rundt som om det skulle ha vært «den mest naturlige ting i verden», sier han. Og det er vel kanskje nettopp det det er. Stort nærmere naturen kommer man ikke.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post til sol@nettavisen.no og legg med hvor bildet er tatt, hvem som har tatt det og hvem som er på bildet.

Da dukker det opp her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere