*Nettavisen* Nyheter.

Nudister, urin og knuste biler

Foto: Scanpix/AFP (FOTO: Jamie McDONALD)

Noen tv-show tar den mer ut enn andre, og TV 2 Zebras nye quizshow tar den helt ut og litt lenger. Se hvor vilt det er.

13.02.06 13:57

(SIDE2): Det nye quizshowet «Knus bilen» på TV 2 er en av de største britiske tv-suksessene de siste årene. Showet har blitt eksportert til USA og leverer enda mer enn det lover.

I showet som starter som et vanlig quizshow må nemlig deltagerne la være å bli distrahert av slike småting som at de skal kjøre trillebår med gamle nudister, tisse offentlig eller for den sakens skyld: Når de vinner premien må de ikke la seg bli distrahert av at bilen de har vunnet knuses slag for slag om de svarer feil på finalespørsmålene.

Klikk på bildet for å forstørre.


Et annet eksempel er at en helt normal runde kan starte med at folk skal trykke på knappen for å svare riktig. Det er man selvfølgelig vant til fra andre gameshow, men hva om knappen de skal trykke på er pakket inn av kaktuser? Eller for den sakens skyld i en senere runde måtte svare på spørsmål mens man blir kastet rundt av brytere?

Skal man tro Wikipedia har dette vært showets «høydepunkt:»

1. Naken mann-løp
Deltagerne må hoppe bukk over og kjøre trillebår med nakne, eldre nudistmenn.

Klikk på bildet for å forstørre.


2. Tisse for å svare

Her sitter deltagerne på do og for å svare må de tisse. Når lyden av urin som treffer vannet høres får de lov til å avgi svar.

3. Urindrikking
Siste runde i konkurransen hvor deltagerne må drikke urin som har blitt til overs fra narkotesting. To deltagere må annenhver gang drikke sin egen urin, og til slutt - den andres.

Første episode av «Knus bilen» vises mandag 13.februar klokken 21:25 på TV 2 Zebra. Sjekk kanalens sendeskjema her.

Sjekk tv-guiden for siste nytt på programfronten

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.