RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Antarktis-anmeldelse mot Jarle Andhøy

Jarle Andhløy er nok en gang anmeldt av Norsk Polarinstitutt for å ha seilt i farvannene utenfor Antarktis uten gyldige papirer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Jarle Andhløy er nok en gang anmeldt av Norsk Polarinstitutt for å ha seilt i farvannene utenfor Antarktis uten gyldige papirer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge
Sist oppdatert:
Eventyreren Jarle Andhøy er igjen anmeldt av Norsk Polarinstitutt for det de mener er ulovlige aktiviteter i Antarktis. Denne gangen for en seiltur med kjendiser som Anne Cat. Hærland om bord.

– Jeg kan bekrefte at vi har levert en anmeldelse til Troms politidistrikt mot Jarle Andhøy for aktiviteter som har skjedd i vintersesongen 2014-2015. Ut over det ønsker vi ikke å kommentere saken, sier direktør Jan-Gunnar Winther til NTB.

Anmeldelsen kommer bare få dager før Høyesterett tirsdag behandler Andhøys anke av dommen fra Hålogaland lagmannsrett i fjor høst der han fikk 45.000 kroner i bot for å ha reist til Antarktis uten å ha papirene i orden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere