RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Audi Allroad vist i Detroit

Sist oppdatert:
Den nye konseptbilen heter Audi Allroad Quattro Concept, og Audi har nok en gang valgt den årlige bilutstillingen i Detroit (NAIAS) til å vise en ny Allroad
Dagens Allroad ble også vist som konseptbil i Detroit. Det var i 1998. Bilen var da på markedet i Norge sommeren år 2000.

Karosseriet på den nye konseptbilen er omtrent helt likt som på en A6 stasjonsvogn hvis du ser bort fra grillen og de spesielle lysene. Konseptbilen har selvsagt også litt terrengdetaljer og høy bakkeklaring.

Bakkeklaringen kan på denne bilen justeres fra 16 til 21 centimeter ved hjelp av luftfjæringen. Den er også like lang som en A6 stasjonsvogn, 4,93 meter og litt bredere, 1,89 meter. Dekkene er i dimensjonen 255/45-19.

Audi er av de produsentene som spyr ut motorer i kjempetempo. I Allroad har en dieselforet V8-motor med 290 hestekrefter og 650 newtonmeter funnet plass.

Les mer om nylanseringen her:

Ny Audi Allroad vist i Detroit

Les flere bilsaker her:

Flere bilsaker her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere