NEW YORK (Nettavisen): Etter en ny video publisert av CNN får president Joe Biden nok en gang negativ omtale for å ha begått en tabbe.

Se videoen under:

Videoen er filmet på den internasjonale flyplassen i Los Angeles i helgen der Biden blant annet ble spurt om han har bestemt seg for å dra til Saudi-Arabia.

Les også: - Biden forferdet over de oppsiktsvekkende Donald Trump-tallene

- Nei, ikke ennå, svarer Biden.

På et oppfølgingsspørsmål sekunder etter svarer Biden derimot bekreftende på nettopp dette spørsmålet.

- Hva er det som gjør at du på dette tidspunktet utsetter en slik avgjørelse? Er det flere forpliktelser fra saudiene du venter på? spør en av journalistene.

- Et større møte finner faktisk sted i Saudi-Arabia. Det er årsaken til at jeg drar, svarer Biden.

- Det har å gjøre med nasjonal sikkerhet med israelerne. Det har å gjøre med mye større problemer enn energi, fortsetter presidenten.

Les også: Mener president Biden bør gå av: - Han er usammenhengende, borte vekk og forvirret

En av avisene som trekker frem tabben, er Daily Mail.

- Joe Biden vet ikke om han kommer eller går, skriver de.

Hensikten med besøket til Biden, som trolig finner sted midten av juli, skal annet være å prøve å forbedre de diplomatiske reaksjonene til Saudi-Arabia blant annet for å få ned bensinprisene i USA.

Les også: – Donald Trump fronter en helt sinnssyk konspirasjonsteori

Ifølge Daily Mail er det venter at Det hvite hus vil komme med en bekreftelse om et besøkt til Saudi-Arabia og Israel i løpet av uken.

Inflasjon er «Bidenflasjon»

Bensinprisen i USA er nå rekordhøy og gjennomsnittsprisen passerte i helgen 5 dollar per gallon (3,78 liter) for første gang i historien.

Ifølge New York Times har prisen per gallon økt med hele 60 cent, nesten seks kroner, på bare en måned.

Prisen er også opp rundt to dollar bare det siste året.

Selv om dette bare tilsvarer rundt 13 kroner literen, rundt halvparten av hva prisene er Norge, er dette et svært høyt prisnivå for bensin i USA.

Matvareprisene er også opp med hele 11,9 prosent på ett år, den høyeste prisveksten siden Jimmi Carter var president.

Fredag forrige uke kom også noen sjokkerende fall som viste at inflasjonen i USA var på hele 8,6 prosent i mai. De økonomiske problemene er nå så store at flere medier omtaler inflasjonen som «Bidenflasjon».

- Biden bør ikke ta gjenvalg

Ifølge New York Times er det også nå flere og flere demokrater som er frustrert over Biden og som ikke ønsker at han skal stille som presidentkandidat til gjenvalget i 2024.

- Å si at vårt land er på riktig vei, stemmer åpenbart ikke med virkeligheten, sier demokraten Steve Simeonidis, et medlem av Democratic National Committee fra Miami.

Les også: Grusomme tall for Joe Biden

Han sier til New York Times at Biden «like etter mellomvalget bør annonsere at han ikke har til hensikt å søke gjenvalg i 2024».

Heller ikke Alexandria Ocasio-Cortez, et av stjerneskuddene blant Demokratene, ønsker på det nåværende tidspunkt å gå ut og si at hun vil gi sin støtte til Biden ved neste presidentvalg.

Les også: Biden latterliggjøres i ny video: - Dette er helt bisart, med mindre de vil at han skal se ut som en dement pasient