Ny bilder fra «Bioshock 2»

Foto: (2K Marin)

Forventningene til «Bioshock 2» er ikke mindre etter å ha sett disse bildene.

12.01.10 09:06

«Bioshock 2» er et av spillene vi i Spillmagasinet gleder oss mye til. Faktisk så mye at vi har plassert spillet på listen over de ti spillene vi gleder oss mest til i 2010.

Hvorfor har vi så høye forventninger til hva utvikleren 2K Marin skal levere? Fordi det første spillet kom som et lynnedslag og blåste spillkritikere over ende. Vi håper at oppfølgeren skal bli enda bedre.

SAMLESIDE: Alt om «Bioshock 2»

Nye bilder

Det er umulig å si noe konkret om «Bioshock 2» basert på et knippe skjermbilder. På den andre siden, vi ser heller ingen grunn til å bli skuffet over dem ...

Se selv. Bla deg gjennom spillets ferske bilder i karusellen i toppen av artikkelen.

«Bioshock 2» tilbake i Rapture

I «Bioshock 2» er vi igjen tilbake i undervannsbyen Rapture, og denne gangen spiller du som hovedmotstanderen i det første spillet, en såkalt Big Daddy. Fienden i «Bioshock 2» er Big Sister, en kvinnelig og mer avansert type av deg selv.

Utvikleren 2K Marin publiserte for en liten stund siden en gjennomgang av «Bioshock 2» på Playstations offisielle blogg. Her går miljødesigner Hogarth Delaplante gjennom en del av nyhetene i spillet, blant annet muligheten til å bruke to våpen samtidig, nye taktiske muligheter med feller og hvordan du kan hacke elektroniske gjenstander fra avstand.

Se utviklerdagboken fra «Bioshock 2»:

HTML EMBED

«Bioshock 2» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 9. februar 2010.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.