RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny boreskuffelse for DNO

Sist oppdatert:
DNO's boring på østflanken av Tasour-feltet i Jemen har ikke gitt det resultatet selskapet kunne ønske seg. Oljeproduksjone utvikler seg imidlertid som forventet
DNO har nå lagt frem de foreløpige resultatene fra boringen av lete-/avgrensningsbrønnen Tasour 17 på østflanken av feltet.

Det ble påtruffet hydrokarboner under boringen, men ifølge DNO viser foreløpig evaluering av loggingen at funnene ikke ser ut til å være produserbare. Brønnen ble boret ned til 1.904 meter og funnet ble gjort i Qishn S1A-sonen.

DNO varsler at de nå vil evaluere videre resultatene fra østflanken med tanke på mulige nye prospekter. I tillegg jobber selskapet med en regional undersøkelse av dypere liggende mål, som kan medføre at de senere vil gå inn i Tasour 17 for boring til dypere nivåer.

Boreriggen går nå til Sharyoof-feltet for boring av to nye brønner, for deretter å returnere til bokk 32 og Tasour for boring av to brønner, en produksjonsbrønn og en letebrønn.

Forventet produksjon

DNO har samtidig gitt en oppdatering på produksjonen i februar som viste 14.426 fat pr. dag i snitt. Det var en økning på 285 fat pr. dag fra januar i hovedsak på grunn av økt produksjon på Glitne.

DNO skriver at produksjonsutviklingen hittil i år har vært som forventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere