RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny brann i planlagt asylmottak i Sverige

Nok en brann brøt natt til torsdag ut i et planlagt asylmottak i Sverige. Denne gangen er det et nedlagt eldrehjem i Perstorp kommune i Skåne som er rammet.

Det er femte gang på en drøy uke at et asylmottak eller planlagt asylmottak brenner i Sverige. Politiet mistenker at flere av brannene er påtent, noe som også er tilfellet for brannen i Perstorp.

– Vi mistenker at den er påtent. Men det er foreløpige mistanker som kan bli endret etter de tekniske undersøkelsene, sier Mikael Lindh i politiets region syd.

Han forteller at det er beboere i området som har opplyst at den brennende bygningen skulle bli asylmottak. Disse opplysningene får Skånska Dagbladet bekreftet av SOS alarm.

Det var ingen personer i bygget da brannen brøt ut. Redningstjenesten fikk melding om brannen klokken 2.43 natt til torsdag, og den var slukket ved 4-tiden.

– Det var nok ikke snakk om noen større brann. Slik jeg forstår det står bygget fortsatt. Men det har brent, og tegn på plassen gjør at vi mistenker at brannen er påtent, sier Lindh til Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere