RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny britisk spenningsserie

Sist oppdatert:
Det handler om svindel fra ende til annen i TV 2s nyinnkjøpte serie "Svindlere". Serien strekker seg over seks episoder med avsluttende historier i hver av dem.

Mickey Stone (Adrian Lester) har akkurat kommet ut av fengsel, etter å ha sonet en dom for pengesvindel. Ekteskapet hans er i ruiner, men heldigvis har han et godt nettverk å støtte seg til. Det består av Albert (Robert Vaughn), Ash (Robert Glenitser) og vakre Stacie (Jaime Murray).

Til sammen utgjør de en brillijant svindler-gjeng. De svindler pengesterke mennesker som de mener har for mye. Hele deres virksomhet er et vannvittig bra spill. De går svært nøye til verks, og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Du kommer garantert til å bli lurt.

Det store kuppet
Nå når Mickey er ute igjen, planlegger de et siste kupp. Dette skal være et skikkelig stort et før han vil trekke seg tilbake. Men så dukker unge Danny Blue (Marc Warren) opp og vil være med. Han viser seg å være en mester i faget. Men selv om han har mange triks, tar det tid for å overbevise Mickey og hans gjeng.

Ettersom Mickey nylig har vært innenfor murene prøver politietterforskerne å følge med på hva ligaen driver med. De vet at de lurer folk trill rundt og lopper kontoene deres for penger, men de klarer ikke å ta dem.

Fiktivt firma
Velkledd, med overbevisende argumenter og diskresjon skrider de fire medlemmene nok en gang ut i markedet for å gjøre et finanskupp. Nok en uærlig næringslivstopp skal få slanket formuen sin.

På TV 2 mandag 26. april 2004 kl. 21.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere