RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny bunnrekord for Labour

London (NTB-Reuters): Det britiske arbeiderpartiet har lavere oppslutning enn noen gang før og får bare 22 prosent på en ny meningsmåling.

De konservative får 41 prosent og Liberaldemokratene har 19 prosent av velgerne i ryggen, viser målingen YouGov har utført for avisa The Sun.

Statsminister Gordon Brown har fått hard medfart i britiske medier den siste tiden, etter avsløringer om at flere ledende Labour-politikere har drevet omfattende triksing for å skaffe seg sjenerøse frynsegoder.

Konservative politikere har ikke vært stort bedre, men velgerne ser likevel ut til å straffe det britiske arbeiderpartiet hardest.

Sist helg viste en meningsmåling at 52 prosent av britene mente at Brown burde gå av umiddelbart, og torsdag forsøkte han å rette opp noe av skaden ved å sparke tidligere miljøvernminister Elliot Morley ut av partigruppa i Underhuset.

? Dersom det er nødvendig med disiplinærtiltak, vil dette umiddelbart bli gjort, forsikret Brown. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere