RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny deltager i kampen om P5-konsesjonen

Sist oppdatert:
Det Tromsø-baserte radioselskapet Kanal 5 kaster seg inn i kampen om P5-konsesjonen. Dermed har Rune Brynhildsen i P4 (bildet) fått sin første konkurrent i tildelingsspørsmålet
Kanal 5 var en av søkerne til P4-konsesjonen og har konsesjon for riksdekkende digitalradio. Selskapet het tidligere Radio 2 Digital og har skiftet navn i forbindelse med utlysingen av P5-konsesjonen.

- Kampen om P4-konsesjonen er over og vi bruker alle ressurser på å skape et spennende programformat som vi tror vil appellere til en stor, moderne lyttergruppe. Noe lignende det programkonseptet som vi vil beskrive i vår søknad, vil P4 Radio Hele Norge ikke kunne tilby med troverdighet i sin P5-søknad. Det P4 har servert lytterne i mer enn ni år ligger langt fra den radioen vi skal lage, sier adm. direktør Ole Jørgen Torvmark i Kanal 5.

Bak Kanal 5 står Norsk Aller, Clear Channel Communication, Meridian, Kristen Riksradio og Investhon med henholdsvis 33, 20, 18, 17 og 12 prosents eierandel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere