*Nettavisen* Nyheter.

Ny drakt på Mathisen

VALLHALL (vif.no): Du leste riktig, Alexander Mathisen har foran 2007-sesongen bestemt seg for å spille i ny drakt. Han er ikke solgt, men har rett og slett byttet draktnummer.

15.02.07 01:29

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Dagfinn Limoseth - Digitalsport)

De som så FXTVs sending av Vålerengas kamp mot KR Reykjavik søndag ettermiddag, la kanskje merke til at Alexander Mathisen spilte med nytt draktnummer for anledningen, nemlig Tom Henning Hovis gamle nummer, 21.

- Jeg har alltid hatt en greie med 21 og hatt det som favorittnummer. Det har vært et slags lykketall for meg og jeg har det også tatovert på overarmen i romertrall, sier han om draktskiftet.

- Når Tom Henning la opp, var jeg først i køen, og skulle ha det nummeret. Jeg hadde sikret meg at jeg kunne bytte når Hovi ga seg for lenge siden.

Shampo som forbilde
Alexander har vært i Vålerenga lenge, og spilte også hockey i sine yngre dager. Nåværende trener for hockey-laget, Espen "Shampo" Knudsen hadde draktnummer 42 i Vålerenga før han skiftet til 21.

- Jeg valgte 21 når jeg hørte Shampo skulle ha det nummeret i Vålerenga før han dro til Djurgården. Siden da har det vært nummeret jeg har ønsket. Pirlo i Milan og Zidane når han spilte i Juventus hadde også 21, og det er to av mine favorittspillere, forklarer han.

Spillerprofilen til Alexander Mathisen

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.