RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny fartsfest på vei

«Need for Speed Carbon» kommer i november og vi har de første bildene.

I 1995 imponerte EA alle med det første «Need for Speed»-spillet, og siden den tid har vi blant annet latt oss underholde med purken i hælene, som testkjører for Porsche og bak rattet på hissige gatebiler. I «Need for Speed Carbon», som etter planen skal lanseres i november, står kampen om ulike nabolag i fokus.

Du er medlem av en bilgjeng, og som gjenger flest er dere opptatt av å få mest mulig respekt og ha kontroll over størst mulige områder. Men rivalene deres gir seg ikke frivillig, og siden politiet i byen spillet utspiller seg i er knallharde, kjøres de fleste løpene på et sted som heter Carbon Canyon.

Der går det hardt for seg i heftige nedoverbakker og krappe svinger, og EA lover oss en spennende spillopplevelse. Spillets produsent, Larry LaPierrre, sier følgende: “Vi er stolte av å ha tilført serien nytt liv, og at vi stadig oppdager nye og spennende trender i bilkulturen. Å race ned åssiden er en skikkelig prøve på førerens ferdigheter, og vi mener dette er en strålende mulighet for en spennende spillopplevelse”.

EA har ikke fortalt noe som spillmoduser og lignende, men lover i hvert fall at vi kan endre mer på bilene enn før. Ved å benytte en teknologi som heter Autosculpt skal vi kunne fikse på ytelse og utseende som aldri før.

«Need for Speed Carbon», skal etter planen lanseres den 24. november på Xbox 360, Playstation 3, Wii, PC, PSP, PS2, Xbox, Gamecube, DS, GBA og mobiltelefoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere