RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny finansdirektør i Tandberg Data

Sist oppdatert:
Ole Geir Hagen tar over som finansdirektør i Tandberg Data. Kontrakten med tidligere finansdirektør Tandberg Data, Carl Espen Wollebekk, har gått ut på dato
Wollebekk, som også er kjent som den tidligere finansdirektøren i Merkantildata, var kun hyret inn i Tandberg Data på en såkalt management-for-hire-kontrakt. Nå har Tandberg Data valgt en mer permanent løsning. Ole Geir Hagen er ansatt som finans- og økonomidirektør i Tandberg Data, og vil rapportere til konsernsjef Gudmundur Einarsson.

Hagen er for tiden engasjert som finans- og økonomidirektør i Raufoss ASA. Hagen har mange års erfaring fra finans- og økonomifunksjoner i børsnoterte selskaper, og har blant annet arbeidet som finans- og økonomidirektør i Sveaas-gruppen (Kistefos AS) og konsernsjef i Cappit ASA.

Hagen vil i løpet av 3.kvartal gradvis avvikle sitt engasjement i Raufoss ASA, og arbeide for Tandberg Data på full tid senest fra første oktober 2003, heter det i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere