RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny fotballpresident

Sist oppdatert:

I helgen stemte fotballtinget fram Yngve Hallén som ny fotballpresident. Han erstatter Sondre Kåfjord som har vært president de siste årene.

Styreleder Odd Skarheim representerte Vålerenga på fotballtinget, og stemte Hallén på vegne av klubben.

- For oss som en av Norges største breddeklubber, samtidig som vi er en toppklubb, er det viktig at begge perspektiver får fokus, sier Skarheim.

- Inn mot valget ble det gitt inntrykk av at Kåfjord gikk for bredde og Hallén var en mann for toppklubbene. Vi opplever at Hallén er den kandidaten som på best måte ivaretar begge perspektiver.

Skarheim selv tok ordet på talerstolen før valget, hvor han påpekte viktigheten av dette.

- Toppklubbene, altså klubbene i Tippeligaen og Adeccoligaen har kun 70 stemmer på valget. Derfor synes vi det var viktig å få med oss breddeklubbene på valget av Hallén også, forklarer Skarheim.

Ingen revolusjon

Skarheim tror ikke Hallén nødvendigvis blir en revolusjon i forhold til forgjengeren, men at han har en bakgrunn som er viktig i toppjobben i norsk fotball.

- Hallén har bakgrunn fra klubbfotballen med Sogndal og han forstår hvordan man driver en klubb. Det var viktig for oss.

- Han har kjent på kroppen selv hva det betyr å utøve straff mot en klubb, hvordan kamparrangementer fungerer og slike ting. Det tror vi er en fordel for NFF, avslutter Skarheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere