*Nettavisen* Nyheter.

Ny frisyre - igjen

Foto: (Alloverpress)

Blir dette den nye trenden?

29.06.10 10:37

(SIDE2:) Victoria Beckham skifter antrekk og frisyre oftere enn andre skifter sokker.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Naturlig
Stilikonet og motekvinnen Victoria Beckham har spart til langt hår. Hun har den siste tiden valgt å gå med håret oppsatt, men nå viser hun frem lokkene sine. En svak sideskill og naturlig fall er det som gjelder. Victoria har de siste årene hatt kort hår, og hvem kan vel glemme hennes populære bob før der igjen? For det var nettopp hun som startet bob-trenden for noen år tilbake. Det tok ikke lang tid før alle gikk til frisøren og ville ha fru Beckhams glatte bob-frisyre.

Les også: Sex fem ganger om dagen

Funnet sin favorittfarge
Etter den glatte boben var det krøllene som ble den nye hårstilen, før hun bestemte seg for klippe seg kortere enn hun noensinne hadde gjort tidligere. Victoria har ikke bare eksperimentert med korte og lange frisyrer. Hun har også prøvd seg på ulike hårfarger - fra kullsvart til helbleket hår. Nå ser det ut til hun har funnet sin favoritt. For selv om hun har vist seg med ulike hårstiler og oppsettinger, så har hun holdt på den dype brunfargen de siste årene.

Vi tipper det ikke vil gå lang tid før vi ser mange andre kopiere hennes nye og enkle frisyre. Det er ingen tvil om at Victoria Beckham er en av de største trendsetterne i moteverdenen - både da det gjelder hår, klær og stil.

Les også: Slik blir høstmoten

3449

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.