RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny gigantavtale til Opera?

Sist oppdatert:
Opera Software og Jon Tetzchner har solgt inn sin nettleser til flere av de store mobiloperatørene i Europa. Nå skal selskapet være i samtale med en ny gigant.
Ifølge markedskilder skal nettleserselskapet Opera Software være i ferd med å inngå en storavtale med mobilselskapet Orange.

Orange er et av Europas største mobilselskap og har over 130 millioner kunder i fem kontinenter. Markedskilder forteller NA24.no at det snakkes om en avtale for Opera med den europeiske mobilvirksomheten til Orange.

Prater med mange

Christian Jebsen, driftsdirektør i Opera Software, sier til NA24.no at de snakker stort sett alle de store operatørene fortiden, men vil ikke bekrefte at enkelte aktører de er i dialog med.

- Vi jobber alt vi kan for å selge Opera Mini til operatørene. Men at en avtale er nært forestående kan jeg ikke kommentere, sier Jebsen til NA24.no.

Jebsen forteller til NA24.no at de har fått god gehør for sine nettleserprodukter i markedet.

- Dette gir operatørene inntjening fra første stund, sier Jebsen til NA24.no.

- Som vi sa på kvartalspresentasjonen så vil vi prøve å selge mest mulig og jobbe hardest mulig. Det er ingen hemmelighet at vi jobber med de store operatørene først, men vi har også gjort avtale med de mindre, sier Jebsen.

T-Mobile

Tidlig i mars fikk Opera en avtale med det tyske mobilselskapet T-Mobile, som skal implementere Opera Mini som en standard for sine mobiltelefoner.

Mini er den enkleste nettleseren Opera leverer og gir brukeren tilgang til nettet via mobilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere