RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny GK-sjef klar etter et halvår

Sist oppdatert:
Et halvår etter at Synnøve Fosse sluttet som sjef for medie- og myndighetskontakt i GK, er hennes etterfølger klar. Nå skal GK ekspandere på dette området.

I mai ble det klart at Synnøve Fosse, lederen for Geelmuyden.Kieses fagbase for medie- og myndighetskontakt, sluttet for å bli næringslivsredaktør i Stavanger Aftenblad. Nå er hennes etterfølger klar.

Pål Heldaas er utpekt som leder for fagbasen medie- og myndighetskontakt i GK. Heldaas har jobbet i GK i fire år og har bakgrunn som nyhetsjournalist i NRK. Hans første oppgave er å hente inn nye rådgivere.

Til daglig arbeider Heldaas med mediestrategi, krisehåndtering og kriseøvelser. Han er også leder for GKs skandinaviske kriseteam.

- Heldaas har allerede bevist at han er en av Skandinavias beste kriserådgivere. Med sin fagkunnskap og erfaring vil han bli en utmerket leder av våre fagmiljøer innen medie- og myndighetskontakt, sier Stein Jacob Frisch, daglig leder i Geelmuyden.Kiese.

- Jeg er omgitt av bunnsolide kolleger og gleder meg til å spise markedsandeler og ytterligere styrke vår posisjon, sier Heldaas.

Han overtar ledelsen for et fagfelt som nå planlegger ekspansjon. På grunn av raskt økende oppdragsmengde er de på jakt etter to nye rådgivere til medie- og myndighetsbasen med erfaring fra økonomi- og finansjournalistikk eller tabloidpressen.

- Kandidatene vil bli ansatt som spesialister, de skal ha potensial til å bli seniorrådgivere og vil bli tilbudt bransjens bratteste læringskurve, sier Heldaas.

Heldaas kom fra NRK i 1999 og har arbeidet i radio og tv som nyhetsreporter, vaktsjef og producer i NRK Østlandssendingen. Han er utdannet journalist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere