RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny guiding fra CorrOcean

Sist oppdatert:
Oppkjøpet av Mareco gir forventninger om god vekst i CorrOcean.
CorrOcean har oppdatert sin guiding for inneværende år. Det er i forbindelse med kjøpet av Mareco at selskapet nå oppjusterer forventningene til 2007.

Driftsinntektene er ventet å lande på 195 millioner kroner samtidig som driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) er ventet å komme opp i 40 millioner kroner.

CorrOcean la frem sitt resultat for fjerde kvartal tidligere i uken.

De foreløpige tallene for 2006 viser at de hadde driftsinntekter på 151,9 millioner kroner i fjor. I 2005 lå driftsinntektene på 127 millioner kroner. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) landet på 19,2 millioner kroner i 2006 en oppgang fra 7,2 millioner kroner i 2005.

Kjøpet av 70 prosent av oljeserviceselskapet Mareco kostet CorrOcean 12 millioner kroner og oppgjøret skjer i form av halvparten kontant og halvparten CorrOcean-aksjer. Samtidig har CorrOcean en opsjon på å kjøpe de resterende 30 prosentene for 7,2 millioner kroner.


Guidingen som ble gitt i presentasjonen inneholdt ikke effekten av Mareco aktiviteten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere