Gå til sidens hovedinnhold

Ny iPhone selger som hakka møkk

Folk har på ingen måte blitt lei tidenes mest omtalte mobiltelefon.

iPhone er som vi tidligere har skrevet en telefon som en liker på tross av alle sine svakheter, og det sier litt om en telefons sterke sider, når de svake sidene har vært så åpenbare som de har vært på nettopp iPhone.

Ny versjon er ettertraktet
Med den siste versjonen av iPhone ser det derimot ut til at Apple har fikset på veldig mange av de aller mest åpenbare svakhetene. Og det har ikke overraskende fått amerikanske mobilbrukere til å gå mann av huse for å kjøpe den nye telefonen.

Allerede på søndag, drøyt to døgn etter at telefonen ble sluppet ut i butikkene, så var én million enheter av den nye telefonen solgt. Ifølge flere amerikanske bloggere var det likevel betydelig mindre køer utenfor de fleste utsalgsstedene enn det har vært ved de tidligere lanseringene.

Vi må nok vente
Norske mobilbrukere må derimot vente litt før de kan få kloa i Apples siste stolthet. Apple kan fortsatt ikke fortelle når norske medier kan få tak i testeksemplarer av telefonen.

Telenor og NetCom er derimot litt mer åpne om tidspunkter.

– Vi tar sikte på midten av juli, det er slik det ser ut i dag. Men det er jo ikke bare vi som avgjør, forteller informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til Nettavisen.

Telenor har tidligere snakket om datoen 9. juli, men denne datoen blir ikke lenger nevnt som en selvfølge.

Også NetCom sluttfører de siste samtalene med Apple i disse dager, og satser også på salgsstart i løpet av neste måned.

Les også: Norske mobilbrukere er heldige
Les også: Utsetter Iphone 3GS

Du kan oppgradere gratis
I mellomtiden kan dagens iPhone-eiere oppgradere sine telefoner til den nye programvaren, som gir deg mange av de viktigste nyhetene som ligger i 3GS.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut