RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny IT-sjef snur i døren

Sist oppdatert:
Inmeta ansatte tidligere denne uken at Erik Frøystein skulle starte som direktør i et datterselskap. Nå har han snudd i døren for en bedre mulighet. Les mer her:
22. mars meldte IT-selskapet Inmeta om at de hadde ansatt Erik Frøystein som adm. direktør i datterselskapet Inmeta Licensing. Frøystein kom fra stillingen som viseadministrerende i Santech Micro Group.

Men Frøystein kommer ikke til å starte i Inmeta. Etter at pressemeldingen ble sendt ut har nemlig direktøren fått en mulighet innenfor distribusjon av IT-løsninger.

- Inmeta har valgt å etterkomme hans ønske om fristilling fra ansettelsen, skriver Inmeta i en pressemelding.

- Jeg har et meget godt inntrykk av Inmeta og dets ledelse. Det at de respekter mitt valg om å gripe det jeg oppfatter som mitt livs sjanse i min karriere setter jeg pris på. Det å bygge opp et selskap fra starten innenfor distribusjon av IT løsninger i Techdata er det jeg vil gjøre med håp om fremtidig samarbeid med Inmeta og dets ledelse, sier Erik Frøystein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere