*Nettavisen* Nyheter.

Ny jakt for nye bønder

I kveld inntar bonderomantikken norske tv-skjermer igjen. Forrige gang fulgte over en million seere «Jakten på kjærligheten».

29.09.05 06:57

(SIDE2): Etter fjorårets braksuksess er det med stor spenning at årets sesong av «Jakten på kjærligheten» sparkes i gang.

- I kveldens episode skal vi få være med på brevutdeling, og vi skal få vite hvilke fire bønder det er vi skal følge i ukene som kommer, forteller Katrine Wergeland, presseansvarlig for TV 2, til side2.no.

LES MAGNUS' KJÆRLIGHETSRÅD

Får brev
Hun vil ikke røpe så mye fra selve åpningsprogrammet, men kan si at alle de åtte bøndene får brev.

- I forhold til i fjor var det en liten nedgang i antall innsendte brev, men alle får brev, selv om det alltid vil være noen som får flere brev enn andre.

Første sesong av «Jakten på kjærligheten» var ikke bare en seersuksess. Flere av bøndene fant det de var ute etter. En å dele kjærligheten med.

- Et par skal gifte seg , et er samboere og et tredje par skal flytte sammen, så fjoråret var en formidabel suksess på alle mulige måter, fortsetter Wergeland.

Godt resultat
Hun tør ikke håpe på like stor suksess i år, men hun lover en spennende høst med nye bønder på jakt etter ekte kjærlighet.

- Konkurransen om seerne er hard i år, men vi er godt på vei i produksjonen og synes dette ser veldig lovende ut. Vi føler at folk har savnet «Jakten på kjærligheten» og at de gleder seg til premierestart i kveld, avslutter Wergeland.

LES OM ÅRETS DELTAKERE PÅ DE OFFISIELLE SIDENE

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.