RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny karriere for Jepsen

Den tidligere Vålerenga-backen blir baker.

Allan Jepsen forlot Vålerenga etter tre og en halv sesong i klubben sommeren 2009. Etter en halv sesong i danske Randers gikk turen videre til Tyskland og Alemannia Aachen i 2. Bundesliga der han spilte 15 kamper før han avsluttet fotballkarrieren i Superligaklubben AC Horsens i år.

Da han la fotballskolene på hylla i juli begynte han i lære som baker i Lystrup, en forstad til Aarhus. Nå åpner han et eget bakeri sammen med bakermester Thomas Olesen. Bakeriet som skal selge langtidshevede rundstykker og brød skal hete "Det gyldne brød".

- Nå har jeg hoppet ut i det, og fokuset mitt er hundre prosent på bakeriet. Jeg måtte finne på noe etter at jeg la opp som fotballspiller. Jeg kjente Thomas og vi ble enige om at jeg skulle starte som lærling og at vi skulle kjøpe et bakeri sammen, forteller Jepsen til Århus Stiftstidende.

- Mange synes det er et stort sprang, men nå oppstod muligheten til å bli baker, og jeg tok den.

Allan Jepsen kom til Vålerenga fra Aalborg før 2006-sesongen og spilte hundre kamper med VIF-logoen på brystet. Han ble cupmester og tok seriebronse med Vålerenga.

I tillegg til Vålerenga har han spilt for de danske klubbene AGF, AaB, Randers og AC Horsens. Han har også spilt i de tyske klubbene Hamburger SV og Alemannia Aachen, samt nederlanske Heerenveen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere