*Nettavisen* Nyheter.

Ny klassisk kolleksjon

INSPIRERT AV THE HAMPTONS: Se kolleksjonen Foto: KappAhl

Se Hampton Republic 27 HTML EMBED

03.06.13 08:43

Motekjeden KappAhl utvikler sortimentet og satser på varemerket Hampton Republic 27. Merket har eksistert i motekjedens herreavdeling en tid, og med gode erfaringer herfra tas Hampton Republic 27 nå også inn på damesiden.

- Hampton Republic 27 er en strategisk satsing for å styrke relasjonen med vår hovedkunde, kvinner, sier administrerende direktør i KappAhl Johan Åberg. Vi utvider tilbudet og inviterer nye kunder inn til KappAhl.

Se kolleksjonen i bildekarusellen under!

Med satsingen på Hampton Republic 27 øker KappAhl utvalget og introduserer en kolleksjon med klassisk tidløs mote. Kolleksjonen får sitt eget konsept og dedikert areal i butikk og blir en viktig del av helhetsopplevelsen ved å handle hos KappAhl.

- Våre designere har fått i oppgave å inspirere kundene til en klassisk garderobe med moderne vri og mange koordinasjonsmuligheter som passer like godt på jobben som i fritiden, sier sortiments- og sesigndirektør i KappAhl Carina Ladow.

- Vi har lagt stor vekt på kvalitet, detaljer og at kolleksjonen skal være moderne over tid.

I forbindelse med lanseringen vil samtlige KappAhl-butikker med egen Herreavdeling nå også tilby Hampton Republic 27 til Herre.

KappAhls designteam henter inspirasjonen til Hampton Republic 27 fra The Hamptons, ferieparadiset for stressede storbyboere, noen timers biltur fra New York langs Route 27. Her møtes tilreisende av en livsstil hvor velkledd citylook går over til en avslappet og mer bohemisk livsstil. The Hampton Style gjennomsyres av en uuttalt dress code:”Always look great, no matter the occasion.”

Ny sommerkolleksjon fra Hampton Republic 27 er å finne i butikk fra juni.

Om Kappahl:

KappAhl ble etablert i 1953 og er en ledende motekjede med 400 butikker og 4500 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia. KappAhl selger prisgunstig mote for mange mennesker – kvinner, menn og barn – og retter seg spesielt mot kvinner 30-50 år med familie. Egne designere formgir alle plagg. Som første motekjede i verden ble KappAhl miljøsertifisert i 1999. I virksomhetsåret 2011/2012 omsatte KappAhl for nesten 4,6 milliarder svenske kroner. KappAhl er børsnotert på Nasdaq OMX i Stockholm. Mer informasjon på www.kappahl.com.

5536

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.