RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny klubb for pene mennesker

Sist oppdatert:
Nå kommer et nytt nettsted som bare lar vakre og vellykkede mennesker få lov til å være med i det gode selskap.

(SIDE2): I Danmark har nettstedet BeautifulPeople vært i drift i to år. Storbritannia fikk sin utgave i forrige uke og nå står Norge for tur, skriver VG.

- Jeg ble lei av å bruke lang tid på å finne ordentlige jenter på de vanlige date-sidene på Internett, og slik fikk jeg ideen om et nettsted for single, attraktive mennesker, sier grunnleggeren av nettstedet Robert Hintze til VG.

Pen eller rik
I Danmark søker rundt 50 mennesker om medlemskap hos nettsiden hver dag, men bare tre til fem får godkjent søknaden. For å bli tatt opp som medlem må man bli godkjent av andre medlemmer som får tilgang på en profil der de kan vurdere nye søkere. Her oppgis også inntekt og yrke.

- Hvis bildet ikke er bra, kan det hjelpe å ha et prestisjefylt yrke eller høy lønn. Derfor har flere direktører og advokater som ikke nødvendigvis går under betegnelsen «pen» fått medlemskap, forteller partner i BeautifulPeople, Kasper Hjorth til VG.

Detaljert registrering
På den danske utgavens nettsider kan man ta en titt på reglene som gjelder for medlemskap. De som søker om medlemskap må sørge for å levere inn et naturtro bilde av seg selv.

Dersom det oppstår tvil om et bilde er ekte vil den som har sendt det inn bli påkrevd å bevise at han eller hun er den personen som er avbildet.

Prøver man å registrere en profil oppfordres man til å taste inn opplysninger om vekt, utdannelse, bosituasjon, om man har bil samt en rekke andre personlige opplysninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere