RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kolleksjon fra Skavlan

Sist oppdatert:
- Dette er min største lidenskap, sier designeren.

(SIDE2): Jenny Skavlan har igjen gått til tegnebrettet, og nå kommer hennes andre kolleksjon for kleskjeden Bik Bok.

- Unik mulighet
Skavlan debuterte som gjestedesigner for kleskjeden i 2009, men nå gjentar den vakre brunetten suksessen og hun uttrykker selv sin gelde over å ha fått muligheten til å designe igjen.

- Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å designe min andre kolleksjon for Bik Bok. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å lage klær for unge, kule jenter som ikke nødvendigvis har et skyhøyt klesbudsjett, sier Skavlan i en pressemelding.

- De gir meg tillit
Skavlan har selv studert design ved høyskolen i København, men det er som skuespiller hun har gjort seg bemerket her hjemme i Norge. Skavlan skal også denne gangen ha vært svært involvert i designprosessen, og hun både tegner og syr opp sine egne prøver.

- Jeg ser på mitt samarbeidet med Bik Bok som en unik mulighet til å fortsette med det som er min største lidenskap, nemlig mote og design. Jeg får eksperimentere med snitt, tekstiler og skape klær, noe jeg håper å kunne fortsette med. Jeg er veldig «hands on». Jeg skisser og skisser, syr opp prøver og er dypt involvert i hele prosessen, alt fra hva slags hemper en bluse skal ha på innsiden, til hva slags styling og bakgrunn pressebildene skal ha. Det er nettopp derfor jeg lager denne kolleksjonen med Bik Bok, fordi de gir meg tillit til å være såpass involvert, forteller hun.

- Stort designtalent
Kolleksjonen består av rundt 30 plagg og smykker, og skal være Jenny Skavlans motreaksjon til de futuristiske tendensene som har herjet i motebildet. Inspirasjonen har 24-åringen hentet fra 50-tallet, men hun har krydret kolleksjonen med batikkdetaljer og andre etniske innslag.

- Med fjorårets vellykkede samarbeid og kolleksjonens suksess var det naturlig for oss å fortsette med Jenny Skavlan som gjestedesigner. Vi ser på Jenny som et stort designtalent og har gitt henne fullt ansvar og frie tøyler til å utforme denne kolleksjonen etter eget ønske. Jenny er veldig populær i vår målgruppe og hun står for verdier som kjennes helt rett for Bik Bok, sier Martin Lien, markedssjef i Bik Bok.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Egen blogg
I forbindelse med den nye kolleksjonen, lanserer også Skavlan sin egen designblogg hvor den unge designeren dele skisser, inspirasjon og stylingtips med leserne.

Hver dag fram til kolleksjonen er i butikk vil hun presentere et nytt plagg på bloggen. Bloggen lanseres 1. november, og kan finnes på www.jennyskavlanbikbok.com.

Knytter til seg unge profiler
Skavlan er ikke den eneste kjente, norske profilen kleskjeden har samarbeidet med. I fjor debuterte Charlotte Thorstvedt som gjestedesigner for Bik Bok, og da var også Skavlan til stede under lanseringen i Bik Boks flaggskipbutikk i Oslo.

Les også:Se Charlottes fotoshoot

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere