RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kommersiell leder

Søren Eriksen er ny kommersiell leder i Vålerenga.

- Vålerenga er klubben jeg er glad i, og som jeg har fulgt tett siden Fossern drillet Grønlund tidlig på 80-tallet. Engasjementet for Vålerenga har vært avgjørende for jobbvalget, sier kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

Bred erfaring

Eriksen har blant annet fortid som salgs- og markedsdirektør i Mediehuset Nettavisen og TV 2 Interaktiv.

- Vi har store forventninger til Søren, og oppgaven hans er å bidra til å øke de totale innteketene vi til daglig jobber med. Hans styrke innenfor digitale medier gir oss en ny dimensjon. Dette arbeidet blir særdeles viktig i forhold til nye inntekskilder for en fotballklubb, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

Ny avdeling

De siste månedene har Eriksen hatt en prosjektstilling i Vålerenga, og nå får han hovedansvaret for klubbens nyopprettede kommersielle avdeling. Denne omfatter den opprinnelige event, markeds- og arrangementsavdelingen.

- Vålerenga har gjort veldig mye bra, men samtidig er deler av potensialet uforløst. Klubben er så tiltalende i sin profil at vi må klare å engasjere en enda større del av Oslos befolkning, sier Eriksen.

Han mener Vålerengas fokus på samfunnsnyttige prosjekter appelerer til næringslivet, og dette må markedsføres i enda større grad.

- Et prosjekt som for eksempel Jobbsjansen er unikt, og vi må ut og fortelle hva det handler om, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere