RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kvinne til Røkke

Sist oppdatert:
Aker Drilling har hentet inn ny finansdirektør fra John Fredriksens lakseoppdrettere.
Trine Sæther Romuld erstatter Nina Lie som finansdirektør i Aker Drilling.

Trine Sæther Romuld har bred kompetanse og kommer fra stillingen som i Marine Harvest, tidligere Pan Fish. Tidligere har Romuld arbeidet som Finance Manager for Transocean i Norge, og har hatt lederstillinger i Ernst & Young og Arthur Andersen & Co. Sæther Romuld er utdannet statsautorisert revisor ved Norges Handelshøyskole.

- Vi beklager at Nina Lie har valgt å slutte. Samtidig er vi svært glade for å få Trine Sæther Romuld med på laget. Hun har inngående kjennskap til boreentreprenørbransjen, og bred erfaring som ytterligere vil styrke oss i den videre oppbyggingen av Aker Drilling, sier konsernsjef Geir Sjøberg i Aker Drilling.

Aker Drilling skriver i en børsmelding at de er i ferd med å bygge opp en fullverdig driftsorganisasjon. I løpet av de to neste årene skal selskapet ansatte nærmere 400 erfarne og kvalifiserte personer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere