Dan Lin, produsenten av «Terminator Salvation» og den neste «Tomb Raider»-filmen, har diskutert Laras neste kinoeventyr med nettsiden About.com.

Han kan fortelle at det blir mindre action og mer fokus på historien og opprinnelsen til frøken Croft.

- Det blir ikke intens action. Det blir som i «Terminator», figurene driver actionsekvensene. For meg har både spillene og filmene om Lara Croft blitt litt for mye actionorientert, sier Lin til nettsiden.

Produsenten forklarer videre at alt handler om å starte serien på nytt - og det betyr en ny skuespiller som Lara. Ingen skuespillere er valgt ennå, men Lin bekrefter at siden filmen går tilbake til opprinnelsen blir det yngre Lara Croft.

Den spanske nettsiden Meristation har spådd at Megan Fox fra «Transformers» kan bli Hollywoods neste Lara Croft. Den amerikanske nettsiden Get The Big Picture er imidlertid ikke helt overbevist om sannhetsgehalten i ryktet.

Nettsiden Cinematical hevder de allerede har mottatt et bilde av skuespilleren som blir den neste Lara, sendt inn av skuespilleren selv. Nøyaktig hvem det er, er imidlertid ikke så lett å få øye på. Se selv.

Hvem mener du passer som den neste Lara Croft? Fyr av dine forslag i kommentarfeltet under. Kanskje vi lager en bildespesial av alle forslagene ...

Mangler du inspirasjon kan vi anbefale å ta en titt på Chickipedia.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.