*Nettavisen* Nyheter.

Ny ledergruppe i Enskilda

Det høyprofilerte meglerhuset Enskilda har fått ny ledergruppe på plass, etter at supermegleren Mads Syversen trakk seg.

18.05.08 23:55

Det har vært turbulens i SEB Enskildas norske meglerhus etter at profilerte Mads Syversen og Petter Bakken trakk seg. I tillegg til dette forsvant meglersjef Fredrik Cappelen ut døren, etter bråk om bonusutbetalingen med det svenske hovedkontoret.Nå har svenskene utnevnt nye toppsjefer for det meget lukrative norske meglerhuset. I tillegg til dette er rammebetingelsene for den norske delen avklart.
Den nye ledergruppen til SEB Enskilda i Norge vil frontes av Atle Vereide, som i dag er analysesjef.- Vi har etablert meget gode, og svært konkurransedyktige rammebetingelser for den videre utviklingen av SEB Enskilda. Alle forutsetninger er nå til stede for å opprettholde og forsterke SEB Enskildas posisjon som et ledende meglerhus i det norske markedet, og det er også vår klare ambisjon, skriver konstituert administrerende direktør Atle Vereide i en melding.Ledergruppen vil fra 25. april 2007 bestå av følgende personer:*Atle Vereide (42) head of research og konstituert administrerende direktør. Vereide har 19 års erfaring fra finansbransjen, hvorav de siste ti årene i SEB Enskilda.*Bård Bjølgerud (42), viseadministrerende direktør og direktør i corporate finance. Bjølgerud har 12 års erfaring fra finansbransjen, hvorav de siste tre årene i SEB Enskilda.*Christian Begby (43), head of corporate finance. Begby har 18 års erfaring fra finansbransjen, hvorav de siste 13 årene i SEB Enskilda.*Morten Groven (42), head of trading og konstituert head of equities. Groven har 20 års erfaring fra finansbransjen, hvorav de siste fem årene i SEB Enskilda.*Stian Larsen (33), head of sales. Larsen har ti års erfaring fra finansbransjen, hvorav de siste tre årene i SEB Enskilda.*Birgitte Bryne (34), CFO. Bryne har ni års erfaring fra SEB Enskilda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.