RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny leverandør av bredbåndstelefoni

Sist oppdatert:
Enda en ny bredbåndstelefoni leverandør er klar for å prøve seg i markedet. Les mer her
Telipol, en nettuavhengig operatør vil fra i dag tilby bredbåndstelefoni, og tar opp kampen med markedsleder Telio, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi er stolte av å kunne tilby et produkt som prismessig er konkurransedyktig med den mer kjente markedsleder Telio. Telipol SNAKK er tilrettelagt for de som ønsker en lav månedlig avgift, mens SNAKK fritt er et abonnement hvor en betaler 159 kroner i måneden, mot å ringe kostnadsfritt til alle fasttelefoner i Norge. Det er også viktig å legge til at alle Telipol kunder ringer gratis seg mellom, sier daglig leder i Telipol, Christian Hagen.

Telipol skriver videre at de setter forbrukeren i fokus, og ønsker en ærlig profil ovenfor kunden. Dette viser de gjennom sanntidsfakturering av forbruket.

- Mange av våre konkurrenter velger å fakturere pr. påbegynte minutt. Vi mener dette vil være å lure forbrukeren. Det er uheldig for kunden å bli belastet for et minutt, når samtalene varer i 20 sekunder, sier Christian Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere