*Nettavisen* Nyheter.

Ny Lotto-reklame

Foto: (Norsk Tipping)

Nummer 47 i rekken av reklamefilmer for Lotto er lansert. Se «Telefonen» og «Kebaben» her.

(SIDE2): Norsk Tipping og reklameteamet i Try har laget nok en reklame for Lotto. Det er den 47. i rekken i konseptet «Lottomillionærer er ikke som andre millionærer.»

- Etter den actionpregede «Kebab»-filmen følte vi at det var på tide med en enkel idé igjen, forteller det kreative teamet i Try, AD Karin Lund og tekstfofratter Øystein Halvorsen i en pressemelding.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Får drømmetelefonen
Den nye filmen heter «Telefonen» og består kun av to kamerainnstillinger. Den er produsert ved regissør Marius Holst av 4 1/2.

- Filmen handler jo om den store «Telefonen fra Hamar» som så mange drømmer om å få. Filmen er varm og lun, samtidig som den har glimt i øyet. Derfor tror vi at den vil bli godt likt i alle målgrupper, sier Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping i en pressemelding.

Se «Telefonen» her:

HTML EMBED
video_embed(12040,1);

Vunnet Gullfisken
Norsk Tipping har hatt stor suksess med sine tidligere reklamer for Lotto.

- Det er to filmer som har utmerket seg spesielt og det er «Ballrom Blitz» og «Verdal`n.» Begge disse fikk Gullfisk for beste reklamefilm, og «Ballrom Blitz» fikk sågar en internasjonal pris i regi av WLA (World Lottery Assosiaton) som beste Lottoreklame, sier informasjonsrådgiver Remo Andrè Martinsen i Norsk Tipping til Side2.

Teamet bak:

AD: Karin Lund

Tekst: Øystein Halvorsen

Prosjektleder: Cathrine Wennersten

Konsulent: Morten Polmar,

Regissør: Marius Holst

Produsent: Håkon Øverås

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.