RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Lotto-reklame

(Norsk Tipping)
Nummer 47 i rekken av reklamefilmer for Lotto er lansert. Se «Telefonen» og «Kebaben» her.

(SIDE2): Norsk Tipping og reklameteamet i Try har laget nok en reklame for Lotto. Det er den 47. i rekken i konseptet «Lottomillionærer er ikke som andre millionærer.»

- Etter den actionpregede «Kebab»-filmen følte vi at det var på tide med en enkel idé igjen, forteller det kreative teamet i Try, AD Karin Lund og tekstfofratter Øystein Halvorsen i en pressemelding.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Får drømmetelefonen
Den nye filmen heter «Telefonen» og består kun av to kamerainnstillinger. Den er produsert ved regissør Marius Holst av 4 1/2.

- Filmen handler jo om den store «Telefonen fra Hamar» som så mange drømmer om å få. Filmen er varm og lun, samtidig som den har glimt i øyet. Derfor tror vi at den vil bli godt likt i alle målgrupper, sier Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping i en pressemelding.

Se «Telefonen» her:

Vunnet Gullfisken
Norsk Tipping har hatt stor suksess med sine tidligere reklamer for Lotto.

- Det er to filmer som har utmerket seg spesielt og det er «Ballrom Blitz» og «Verdal`n.» Begge disse fikk Gullfisk for beste reklamefilm, og «Ballrom Blitz» fikk sågar en internasjonal pris i regi av WLA (World Lottery Assosiaton) som beste Lottoreklame, sier informasjonsrådgiver Remo Andrè Martinsen i Norsk Tipping til Side2.

Teamet bak:

AD: Karin Lund

Tekst: Øystein Halvorsen

Prosjektleder: Cathrine Wennersten

Konsulent: Morten Polmar,

Regissør: Marius Holst

Produsent: Håkon Øverås

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere