*Nettavisen* Nyheter.

Ny lykke etter BB-brudd

Kjærligheten tok slutt for Big Brother-paret Michael Wibecan og Annicka Elm. Nå er han forelsket i en norsk modell. Se bildebeviset.

23.09.05 08:23

(SIDE2): - Ja, det er slutt med Annicka. Og ja, jeg er blitt sammen med Nan Kathrine, bekrefter Big Brother-Michael Wibecan (28) til side2.no.

Den nye kjæresten er flotte Nan Kathrine Flaten (21), som er toppløsmodell.

- Vi har flørtet en lang stund. Det var derfor det ble slutt med Annicka. Bruddet var ikke noe trivelig, men vi er fortsatt venner, sier Michael.

Stolt over kjæresten
Modellen og BB-kjendisen skal ha hatt en het flørt helt siden desember, men «formelt» ble de først et par i forrige uke.

- Da ble det til at jeg bytta dame ... småler Michael, og forteller stolt at den nye kjæresten kommer til å figurere forsidene av både Max for Menn og Gatebil denne høsten.

Han møtte sin nåværende eks-kjæreste på Big Brothers finalefest i Stockholm. Annicka var en av nakenmodellene som var inne i huset for å sprite opp stemningen.

Voldsdømt
De var imidlertid aldri inne i Big Brother-huset sammen - for Michael ble kastet ut etter bare tre dager. Grunnen var at det kom fram at han hadde en alvorlig voldsdom - i 1998 slo han ned en mann slik at han ble lam fra halsen og ned.

Nå satser Michael stort med eget firma på Grünerløkka i Oslo - der han har åpnet en spraybruningssalong. I tillegg satser kjekkasen på å bli Norges første mannlige glamour-modell.

- Det er på tide at vi får noen gutter som viser seg fram også. Jentene har jo fått dominere helt på egen hånd, ler han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag