RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny mattrend

Sist oppdatert:
Dim sum treffer garantert hjertet ditt.

På torsdag kan du smake dim sum på nye Strømmen Storsenter.

Smårettene fra det kantonesiske kjøkkenet må oppleves, og nå får du retten servert på en splitter ny restaurant i osloregionen.

Mu Jo på Strømmen Storsenter er restauranten for deg som elsker de asiatiske smakene, og som er nysgjerrig på nettopp dim sum.

- Dim sum er forholdsvis nytt i Norge, men det er stort mange steder i Europa, så vi tror det kommer til å bli det her også.

Maten pirrer smaksløkene og det er et perfekt middagsmåltid for både kjæresteparet og vennegjengen, sier daglig leder Janus Tobias Madsen i Mu Jo.

Dim sum betyr «rører ved hjertet«. Ikke rart denne retten har blitt populær.

Perfekt for jentegjengen
Så hvorfor ikke bytte ut de tradisjonelle tapasrettene? Dim sum er i ferd med å innta det norske kjøkkenet, og er garantert en rett som vil falle i smak hos hele jentegjengen. Og for de som ikke vet hva det er, så består dim sum av flere gode småretter, med lange tradisjoner i Kina. Retten legger rett og slett opp til et sosialt måltid med ulike smaksopplevelser. Innbakt svinekjøtt, dampet kylling og skalldyr og deilige sauser er bare noe av det man kan glede seg til.

Raskt og godt
I tillegg til tradisjonelle dim sum-retter, kommer Mu Jo til å ha egne sauser som du ikke finner noen andre steder. De vil skille seg ut med asiatiske smaksopplevelser, og har et konsept hvor du ikke trenger å vente lenge på maten.

- Vi har tro på at folk vil ha asiatisk kvalitetsmat, uten at det koster for mye eller de må vente en halvtime for å få maten servert. Hos oss skal det gå raskt, sier Madsen.

203 butikker på ett sted!
Hver dag frem til åpning 25. oktober sniktitter vi på en av de nye butikkene.
Følg med på vår facebookside!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere