RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny mediesjef i Brann

Sist oppdatert:
Gorm Natlandsmyr blir ny mediesjef i Brann. Han kommer fra kommunikasjonbyrået Nor PR, og er tidligere sportsredaktør i BA.

For mange Brannsupportere er nok navnet Gorm Natlandsmyr både kjent og kjært.

Natlandsmyr har jobbet tett på Brann i mange år gjennom sitt arbeid for BA, og er kjent som mannen bak Branns meget populære årbøker.

Ledet BA-sporten

Branns nye mediesjef har journalist- og kommunikasjonsutdannelse fra Darlington College of Technology, School of Journalism, i England.

Fra 1990 til 2006 arbeidet han i Bergensavisen (BA) sin sportsredaksjon, bare avbrutt av ett års permisjon da han var reporter for ukebladet Her og Nå. Han har i tillegg ledet BA sin sportsredaksjonen i fem år.

Styrker klubben

Natlandsmyr har deltatt på det to-årige lederutdanningsprogrammet i A-pressen, og tar over som mediesjef etter Hans Lokøy.

- Dette vil styrke Brann. Klubben har mange spennede planer for hvordan den skal utvikle medietilbudet, og Natlandsmyr har en solid bakgrunn. Samtidig kjenner han klubben ut og inn, sier mediesjef Svein Graff i Norsk Toppfotball.

NTF bidro Brann i søkerprosessen, og det var mange sterke kandidater med solid mediebakgrunn blant søkerne.

Livslang jobb?

- Dersom jeg skal bli i BA til Brann er blitt seriemester, risikerer jeg å bli her livet ut, sa Natlandsmyr til BA i forbindelse med sin avgang på sensommeren i fjor.

Nå kan han selv være med å korte ned ventetiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere