NEW YORK (Nettavisen): Melania Trump har ikke vært sett i offentligheten siden april i år, men dukket i helgen opp under en World Series kamp i baseball mellom Atlanta Braves og Houston Astros.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

Fikk kritikk for «Tomahawk Chop»

Det har ført til flere oppslag i amerikanske medier, blant annet fordi de to gjorde den kontroversielle Tomahawk-hilsenen, «Tomahawk Chop», under oppgjøret, noe de på langt nær var alene om.

Mens noen mener «Tomahawk Chop» er god tradisjon, er det andre som mener den er en fornærmelse mot indianerne, og mange hevder også den er direkte rasistisk.

Les også: Tidligere venninne av Melania Trump: - Dette kan være begynnelsen på slutten for dem alle

- Himler med øynene

Men nå vekker en helt annen video oppsikt, nemlig denne:

Videoen viser hvordan Melania Trump tilsynelatende himler med øynene og snur seg bort, etter at hun først har sett bort på Donald Trump og smilt til ham.

Ifølge Insider kommenterer nå flere den lille videosnutten.

- Hvem andre får følelsen at Melania ikke kan fordra sin ektemann? skriver Jon Cooper, som har jobbet for tidligere president Barack Obama og som ved flere anledninger har kritisert Donald Trump.

Men han er ikke den eneste som kommenterer videoen.

- Melania forakter ham like mye som skikkelig folk gjør, skriver forfatteren John Pavlovitz.

Forfatteren Majid M. Padellan skriver av TV-øyeblikket kom akkurat tidsnok for helgens Halloween-feiring.

- Melanias kostyme i kveld er «Kjærlig kone som helt klart IKKE er lei av hans råtne lik». Det passer perfekt, skriver forfatteren.

Melania-rådgiver ga ut bok

Melania Trump har, til tross for sin fravær fra rampelyset, de siste månedene fått mye oppmerksomhet etter at hennes nære rådgiver gjennom flere år, Stephanie Grisham, kom med en bok som inneholder flere avsløringer om førstedamen, Donald Trump, og alle intrigene og sexskandalene som preget tiden i Det hvite hus.

Les også: Avslørende Melania-bombe: - Dette kommer fra en som har sett og hørt alt

I starten av året uttalte derimot CNNs korrespondent i Det hvite hus, Kate Bennet, at førstedamen til tross for skandalene står støtt ved sin ektemann.

Les også: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

- Hennes håndbevegelser, faste blikk og hyppige, selvstendige meningsutbrudd har skapt et mulig scenario for kritikere av ektemannen om at hun kanskje ikke var som ham, eller til og med, ikke likte ham. Men hvis de siste ukene har bevist noe, er det at hun er mer på linje med presidenten enn de fleste ville anta, skrev Bennett i CNN etter alt oppstyret i kjølvannet av stormingen av Kongressen i Washington.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

I september i år, i forbindelse med bokutgivelsen til Grisham, gjentok Bennet at Melania og Trump står hverandre nærmere enn mange tror.

- Hun er ikke fanget, og hun er ikke fanget i et ekteskap. Hun er mer på linje med ham ideologisk enn det de fleste tror eller tenker. De har vært sammen i mer enn 20 år, så ja, hun er på linje med ham politisk, uttalte Bennet.

Les også: - Familietrøbbel for Donald Trump