Gå til sidens hovedinnhold

Ny, men ikke avis

Gratulerer, du har funnet fram til den nye nettavisen ibergen.no.

Du er en av de første og vi håper du vil vende tilbake igjen og igjen. Vi vet at det vil du bare gjøre dersom du har en grunn til å gjøre det. Og den grunnen er det vi skal skape.

ibergen.no er ingen avis. En avis sender ut minst tolv timer gamle nyheter - de fleste sakene er skrevet lenge før det også - og når du først har trykket en sak går det 24 timer før du kan rette det opp igjen hvis det skjer en utvikling. Det har vi mange gode eksempler på at det gjør.

ibergen.no er et øyeblikkelig medium. Det betyr at det er pulsen til byen vår som til en hver tid tas. Saker skjer og utvikler seg. Små saker for noen, kanskje en stor sak for deg. Poenget er at du alltid skal kunne orientere deg i byen vår gjennom ibergen.no.

En avis har kanskje 46 sider med stoff for å matche annonsemengden. Det er mye i en by der det vanligvis kun skjer to sider, som vi pleier å si. Hos oss skal du til en hver tid få de to sidene som er aktuelle og av interesse for de fleste. Vår force vil være at de to sidene endrer seg kontinuerlig.

Lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt vil vi holde deg oppdatert. Det gjør vi med en liten dedikert stab som holder til på Nøstet, og gjennom vårt samarbeid med TV 2 Nettavisen.

Hos oss får du nyhetene du trenger, ikke de nyhetene noen mener du burde trenge.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser