*Nettavisen* Nyheter.

Ny mobil fra LG

Foto: LG Electronics

Den ferske mobilleverandøren i det norske markedet, har kommet med en ny mobiltelefon. Ikke noe banebrytende produkt, men en helt grei kameratelefon med minimål.

LG Electronics er Norges ferskeste mobiltelefonprodusent. Etter bare ni måneder i landet konsentrerer nykommeren seg nå om det mest avanserte mobilsegmentet, og setter fokus på teknologi og design. Det siste produktet heter G7050.

G7050 er designet i sølv med uttrekkbart tastaturdeksel, som med et håndgrep forlenger telefonen til riktig størrelse for samtaler.

Mobilen er utstyrt med mms, Java, 40 polyfoniske ringetoner, display med 65 000 farger og kamera med 0,3 megapiksler. En morsom detalj er at telefonen sier deg hvilket nummer du taster inn.

Også denne telefonen vil komme med et 640x480 pikslers kamera, slik vi finner i LGs andre kameratelefon - G7100.

G7050 vil svært liten, i lukket tilstand er den hakket mindre enn Sony Ericssons T610. LG har kastet seg på trenden med uttrekkbart tastatur, men i motsetning til andre løsninger vi har sett, er det nå skjermen som er skjult under tastaturet istedenfor motsatt.

- G7050 er synonymt med LGs nye generasjon mobiltelefoner som gir forbrukerne mer for pengene. Dette er i tråd med LGs strategi, sier Teija-Marie Pierre, nordisk markedssjef hos LG Electronics.

Mobilen leveres med bærbar handsfree, CD med et stort utvalg polyfoniske ringetoner og datakabel.

LG Norge regner med at telefonen kommer på markedet i april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.