RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny mobil fra Nokia

Sist oppdatert:
Nokia lanserer nok en telefon for de e-post- og sms-avhengige. Mobilen har fullt utbrettbart tastatur og er likevel liten nok til å passe i lomma.

Nokia har kommet med en ny utgave av sin sms-telefon. 6822 er oppfølgeren til 6820, også den med det spesielle utklappbare tastaturet.

Les TV 2 Nettavisens test av 6820 her.

Med kamera
I likhet med sine forgjengere har den nye telefonen et design med et tastatur som kan brettes ut, og sporter i tillegg et innebygd kamera i vga-kvalitet (med andre ord ikke noe megapikselkamera) og en skjerm på 65.000 farger.

Nokia 6822 tilbyr løsninger for personlig informasjon som kalender og telefonbok, trådløs dataoverføring og støtter flere ulike løsninger for e-post og instant messaging, blant annet Blackberry-teknologien.

Ingen Blackberry i Norge
Dessverre er det ikke støtter for Blackberry i norske nett ennå, så umiddelbar tilgang på e-post på mobilen må du nok se langt etter.

Blackberry fra RIM er et program som programmet fungerer opp mot e-postklienter som MS Outlook og Lotus Notes, og gir deg umiddelbar tilgang på e-posten din.

- Nokia 6822 er et utmerket verktøy for brukere som ofte kommuniserer via e-post, mms og sms, sier Eric Anderbjörk, Business Manager Enterprise Solutions i Nokia Skandinavia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere