*Nettavisen* Nyheter.

Ny mobil fra Nokia

Nokia lanserer nok en telefon for de e-post- og sms-avhengige. Mobilen har fullt utbrettbart tastatur og er likevel liten nok til å passe i lomma.

05.01.05 16:05

Nokia har kommet med en ny utgave av sin sms-telefon. 6822 er oppfølgeren til 6820, også den med det spesielle utklappbare tastaturet.

Les TV 2 Nettavisens test av 6820 her.

Med kamera
I likhet med sine forgjengere har den nye telefonen et design med et tastatur som kan brettes ut, og sporter i tillegg et innebygd kamera i vga-kvalitet (med andre ord ikke noe megapikselkamera) og en skjerm på 65.000 farger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nokia 6822 tilbyr løsninger for personlig informasjon som kalender og telefonbok, trådløs dataoverføring og støtter flere ulike løsninger for e-post og instant messaging, blant annet Blackberry-teknologien.

Ingen Blackberry i Norge
Dessverre er det ikke støtter for Blackberry i norske nett ennå, så umiddelbar tilgang på e-post på mobilen må du nok se langt etter.

Blackberry fra RIM er et program som programmet fungerer opp mot e-postklienter som MS Outlook og Lotus Notes, og gir deg umiddelbar tilgang på e-posten din.

- Nokia 6822 er et utmerket verktøy for brukere som ofte kommuniserer via e-post, mms og sms, sier Eric Anderbjörk, Business Manager Enterprise Solutions i Nokia Skandinavia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag