Ny nabokamp i dag: Vålerenga-Lørenskog på Jordal

Siste kamp før juleoppholdet er mot erkerival Lørenskog.

09.12.10 15:05

Siste hjemmekamp før juleferien blir en skikkelig godbit, ettersom de tidligere så kjære VIF-guttene Knut Henrik og Lars Erik Spets, Anders Fredriksen, Jonas Olsson og Tommy Lund kommer tilbake til Jordal med trener Knut Jørgen "Stubben" Stubdal på benken. Lørenskog har slitt voldsomt i forhold til forventingene så langt i GET-ligaen, og det er neppe noen andre steder enn på Jordal man koser seg mer med dette.

Tirsdag ble det en komfortabel 6-1 seier på Jordal over Frisk, der Fredrik Csisar hyggelig nok ble den store spilleren med hele 4 målgivende. I tillegg fikk Magnus Hoff sin første nettkjenning i GET-ligaen, og vi kan ikke annet enn å gratulere unggutta med nok en solid arbeidsinnsats og uttrykke vår glede over at det også gir resultater i protokollen. Dette er framtida, og det er moro å se at det står folk og banker på døra.

Torsdag kommer vår nye erkerival Lørenskog på besøk, og vi gleder oss til å gi det stjernespekkede mannskapet ny kamp om poengene. De tidligere VIF-yndlingene er garantert desperate etter poeng, men med litt smartness er det gode muligheter for våre fremadstormende unggutter til å vise dem nok en gang hvem som er best her i byen.

Draktauksjonen løper til 10/12 klokken 12. Draktauksjonen nærmer seg slutten, og du har kun noen dager igjen på å sikre deg din favorittdrakt eller kjøpe en orginal julegave til en du er glad i. Du finner oppdaterte bud på forsiden av www.vif-hockey.no, og du kan sende ditt bud til kontoret@vif-hockey.no.

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal

Vålerenga - Lørenskog, Torsdag 9. desember kl. 18.30, Jordal Amfi

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.