RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny narkogransking av britisk kjendiskokke

Sist oppdatert:
London (NTB-AFP): Britisk politi varsler ny gransking av påstandene om at fjernsynskokke og rikskjendis Nigella Lawson har brukt narkotika. Lawson innrømmer at hun tidligere noen ganger tok kokain og marihuana.

Men hun benekter at hun er avhengig av slike stoffer. Påstandene om at hun var vanemisbruker ble satt fram under rettssaken mot to tidligere medarbeidere, som før helgen ble frikjent for økonomisk bedrageri mot Lawson og hennes mann, kunstsamleren Charles Saatchi.

Saatchi skal ha sagt at Lawson var «så stein» etter narkotikabruk, at hun ikke oppdaget bedrageriet. Hun lot de personlige assistentene Elisabetta og Francesca Grillo sløse som de ville med parets penger, hevder han.

Søndag opplyste London-politiet at bevismaterialet omkring 53 år gamle Lawson vil bli gransket på ny. - Men det er ingen ting som tyder på at det vil bli reist tiltale i nærmeste framtid, het det i en kunngjøring.

Nigella Lawson er datter av Storbritannias tidligere finansminister Nigel Lawson og har blant annet vært litteraturkritiker i søndagsavisen Sunday Times. Hun ga ut sin første kokebok i 1998, og har senere forsøkt å lære britene å lage mat i en rekke fjernsynsserier. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere