*Nettavisen* Nyheter.

Ny nettrend: Speedflirt

Her er datingtjenesten for alle som ikke har tid til å lese gjennom tusenvis av profiler for å finne en flørt.

23.09.08 14:03

(SIDE2):Det norske datingsamfunnet iFlirt.no lanserte i helgen en nyvinning blant alle de ulike matchfunksjonene som finnes på nettet.

SpeedFlirt er en uhøytidelig tjeneste som gjør at du kan kikke på en stor mengde profilbilder på svært kort tid. Dermed slipper du å sitte i timevis foran pc-en i jakten på en søtnos eller kjekkas.

Når du bruker SpeedFlirt og finner en person du faller for, trykker du på en knapp som markerer at du liker vedkommende. For å bruke tjenesten må du selv melde deg på SpeedFlirt, og dersom personen du falt for også liker deg, får dere match.

- Spennende tjeneste
Dermed er du helt anonym (bortsett fra at et bilde av deg vises) til du har funnet en spennende person som også er nysgjerrig på deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

- Jeg syns SpeedFlirt-tjenesten er kjempespennende, forteller iFlirt-profilen Pamis fra Vestfold til side2.

23-åringen har prøvd ut tjenesten de siste dagene og er fornøyd med det hun har opplevd så langt.

- Det er veldig fint at du kan være anonym fram til du ønsker å kontakte en «match». Jeg vil våge å påstå denne tjenesten er ganske unik, for jeg har ennå ikke sett noe lignende noen steder, forteller den erfarne nettdateren.

Besøk også Side2s datingside Match.

- Uhøytidelig og gøy
Geir Z Windsvoll, Kreativ Leder i Mashup AS som står bak den tekniske og konseptuelle utviklingen på iFlirt, forteller hva som er tanken bak SpeedFlirt:

- SpeedFlirt-tjenesten skal være banalt enkel, men samtidig morsommere og mer spennende enn det man ser av matchfunksjoner på datingsider i dag. Vi ønsket å lage en tjeneste som ikke er så høytidelig, men som først og fremst skal være gøy. Noen synes det er tungt å lese gjennom tusenvis av profilbeskrivelser, og for dem er ofte visuell kommunikasjon litt mer engasjerende, sier han til side2.

Ifølge Windsvoll har allerede over 500 iFlirt-profiler meldt seg på SpeedFlirt, og tilbakemeldingene er mange og positive.

- Visualiseringen av tjenesten, kombinert med rammene inne i iFlirts nettsamfunn, skaper en helt unik tjeneste. Vi ser at mange velger å være anonyme på sine profiler ettersom de ofte er veldig private og ærlige om hva de ser etter. SpeedFlirt gjør det mulig for dem å vise ansikt uten å avsløre profilnavnet før de selv er trygg på sin match, avslutter Windsvoll.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.