Ny og sexy Lara Croft

Her er modellen som blir Lara Crofts nye ansikt de neste to årene.

15.02.06 17:39

(Spillmagasinet): Den hittil ukjente modellen Karima Adebibe (20) fra London er valgt som spillheltinnen Lara Crofts nye offisielle ansikt.

Tidligere har superkjendiser som Nell McAndrew og Angelina Jolie vært kjent som den berømte arkeologen fra «Tomb Raider»-spillene.

- Dette er en fantastisk mulighet for meg og som jeg griper fatt i med begge hender, sier Karima i pressemeldingen fra Eidos, utviklerne av spillet.

- Det er en enorm utfordring å skulle følge i fotsporene til folk som Nell McAndrew og Angelina Jolie, men alt i livet handler om utfordringer, og dette er kanskje den største for en modell og skuespiller, fortsetter Karima.

Ifølge Matt Gorman, som tar seg av merkevaret Tomb Raider, har Karima Adebibe akkurat det som skal til får å bli en god Lara Croft.

- Karima har alle fordelene som trengs for å portrettere verdens favorittheltinne. Hun blir den syvende og hittil viktigste Lara Croft, sier han.

«Lara Croft Tomb Raider: Legend» slippes på PS2, Xbox og PC den 7. april i Norge. Kort tid etter slippes spillet også på PSP og Xbox 360.

Se bildene av Karima i karusellen under.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.