RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny orkan i ferd med å formes i Atlanteren

Miami (NTB-AP-Reuters): Den tropiske stormen Danny som onsdag var i ferd med å formes i Atlanterhavet, kan bli en trussel mot Bahamas og senere mot nordøstkysten av USA.

Onsdag kveld var stormens sentrum rundt 600 kilometer øst for Nassau, hovedstaden på Bahamas, ifølge USAs nasjonale orkansenter.

Danny, som er den fjerde stormen i årets orkansesong, har potensial til å utvikle seg til en full orkan i dagene som kommer.

Etter at den har passert Bahamas, ventes den å treffe USA ved Cape Hatteras i South Carolina lørdag og deretter gå videre oppover kysten.

I løpet av helgen ventes den å ramme Massachusetts, der president Barack Obama denne uka er på ferie på Martha's Vineyard og der bisettelsen til senator Edward Kennedy finner sted i Boston lørdag.

Årets første alvorlige orkan, Bill, rammet også først og fremst det nordøstlige USA og de østlige provinsene i Canada sist helg. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere