RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny overfallsvoldtekt anmeldt i Oslo

Oslo (NTB): Politiet ber publikum om hjelp for å finne en mann som skal ha voldtatt en ung kvinne på Nordstrand i Oslo sent fredag kveld.

Kvinnen i 20-årene skal ha blitt overfalt og voldtatt i et boligområde på Nordstrand etter å ha handlet i en storkiosk i Sæterkrysset klokken 23.20.

- Gjerningsmannen er ikke pågrepet og vi ber nå om hjelp fra vitner for å finne ham, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, lederen av avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, til Aftenposten.

Like bortenfor storkiosken ble hun kontaktet av en ung mann, som deretter fulgte etter henne. I Fjellklangveien, like ved trikkeholdeplassen, overfalt han - og voldtok kvinnen, ifølge politiet.

- Kvinnen ropte om hjelp. En person kom til stedet, men da var allerede voldtekten fullbyrdet og gjerningsmannen løp fra stedet i retning Nordstrandveien, sier Lid.

Voldtektsmannen beskrives av kvinnen som en mørkhudet mann i 20-årene. Han er tynn, med kort hår, og muligens 170-180 centimeter høy. Han hadde på seg en mørk jakke og en løstsittende bukse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere