RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny overgang for Beckham

Sist oppdatert:
David Beckham bytter PR-byrå. Men journalistene fortviler. Hans faste rådgiver følger nemlig med på lasset.

Caroline McAteer har vært David og Victoria Beckhams trofaste PR-rådgiver de siste fire årene. Blant sladderjournalister er hun kjent som "the Rottweiler" fordi hun beskytter sine klienter uansett - koste hva det koste vil.

Hennes fremste virkemiddel er selvsagt å nekte pressen tilgang til stjernene.

Når kjendisparet nå vil bytte PR-byrå - fra Outside Organisation til 19 Management - sørger de for at McAteer følger samme vei.

Ifølge The Observer er det Victoria Beckham som har satt i gang prosessen. Sjefen i 19 Management er Simon Fuller, mannen som i sin tid skapte Spice Girls. Nå håper "Posh" at Fuller skal få ny fart på en karriere som har gått baklengs de siste årene.

Men McAteer vil de altså ikke gi slipp på. Hun er kjent som hjernen bak David Beckhams kameleon-aktige livsstil. I tillegg har hun blikk for en god PR-mulighet. I 2000, for eksempel, når Beckham måtte stå over en kamp etter at han ikke møtte på trening lot McAteer det bli kjent han ble hjemme for å passe sin syke sønn Brooklyn. En tidsriktig pappa, med andre ord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere