RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny person etterlyst etter smugling i Danmark

Sist oppdatert:
Aalborg/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Politiet etterlyser enda en person i forbindelse med forsøket på å smugle narkotika fra Ålbæk, nord i Danmark. Fra før er to personer pågrepet i saken der en norsk 49-åring ble skutt av politiet.

Ifølge NRK mener politiet at en av ransdømte David Toskas nærmeste venner bestilte partiet med hasj. Dansk politi vil imidlertid ikke bekrefte at det er denne personen som er etterlyst.

- Jeg kan bekrefte at vi nylig har etterlyst ytterligere en person i forbindelse med smuglersaken i Ålbæk, sier politikommissær Allan Overgaard.

Det var søndag 6. januar at dansk politi slo til mot de mistenkte smuglerne i Ålbæk på Nord-Jylland, etter å ha blitt tipset av norsk politi. En motorbåt kom fra Norge og inn til havna der to nordmenn skal ha ventet med 250 kilo hasj.

Nordmennenes båt, en hurtiggående rib, ble innhentet av en politibåt, og det oppsto en skuddveksling da en politibetjent forsøkte å ta seg over i smuglerbåten. 49-åringen ble truffet i hodet og brystet og døde av skadene, mens politibetjenten ble såret. Saken granskes av Den uafhængige politiklagemyndighed (DUP), som tilsvarer Spesialenheten for politisaker i Norge. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere