RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny PS3 sannsynlig

Sist oppdatert:
Ny dag, nye rykter om Playstation 3. Men ingen røyk uten ild, sier vi.

(Spillmagasinet): De siste dagene har Spillmagasinet skrevet om en rekke rykter som forteller at en ny og billigere, men nedstrippet Playstation 3 er på vei.

Mengden med lik informasjon fra ulike kilder begynner å bli for stor til å ignoreres. Mens Sony tidligere avkreftet at de vil holde en stor pressekonferanse den 12. oktober forteller de nå til CNN Money at en annonsering er umiddelbart forestående.

Det italienske bransjebladet Gamestore skrev nylig at en ny PS3-konsoll lanseres i Italia den 10. oktober med en prislapp på 399 euro. Maskinen skal også komme i en pakke med to spill til 499 euro.

Nå følger den franske avisen Les Echos opp med en artikkel som hevder at Sony lanserer en PS3 med 40 gigabytes harddisk den 13. oktober. Maskinen skal ha innebygget nettverkskort, men mangle minnekortleser og to USB-porter i forhold til dagens Playstation 3.

Også Les Echos melder om prislappen 399 euro, og hevder at prisen på dagens maskin vil falle til 499 euro, skriver nettsiden Eurogamer.net.

Det var nyhetsstasjonen Sky News som fikk ballen til å rulle med denne nyhetsartikkelen og spekulasjonene fikk vann på mølla etter at Sony registrerte en ny PS3-modell hos det amerikanske kontrollorganet FCC.

Så hva tror vi? Det virker mer og mer sannsynlig at Sony kommer til å lansere en nedstrippet versjon av Playstation 3 den nærmeste tiden. En del detaljer i nyhetene som er publisert kan være feilaktige, men kjerneinformasjonen setter vi stor lit til. Spillgiganten mangler programvaren for å drive salget av PS3 opp mot jul, samtidig som de har fått mye kritikk for at PS3 er for dyr. En rimeligere versjon av PS3 kan være det som skal til for å redusere avstanden mellom konkurrentene Nintendo og Microsoft.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere