RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny PSI-kontrakt til 12 mill.

Sist oppdatert:
PSI Systems AS inngår kontrakt med Coop Norge. Sjekk saken her
Coop Norge har valgt PSI Systems AS, et heleiet datterselskap av PSI Group ASA, som leverandør av en ny mobil datafangst løsning til bruk i Coop Norges dagligvarebutikker.

- Løsningen er basert på en PSI Systems egenutviklede applikasjon, SmartStore, og skal installeres på maskinvareteknologi fra Symbol Technologies. Systemleveransen vil effektivisere informasjonsflyten ved håndtering av varer i butikk, og skal benyttes til
driftskritiske rutiner som varebestilling, varemottak og varetelling. SmartStore tilhører PSI Systems applikasjonsportefølje innen mobile datafangst løsninger, SmartFamily, heter det i meldingen.

Avtalen åpner også for at PSI Systems skal levere tilleggstjenester som support og teknisk service på maskinvaren hvilket vil bli besluttet før pilotinstallasjonen medio september. Utrullingen forventes å starte i november med ferdigstillelse 1. mars 2006.

Avtalen innebærer et minimum kjøp av 1200 håndterminaler med
tilhørende SmartStore lisenser.

Avtalens verdi er estimert til ca 12,0 millioner kroner plusseventuelle tjenester som årlige
support- og serviceavtaler.

Totalt er det ca. 1.000 dagligvarebutikker i Coop Norge og potensialet er 1 til 15 systemer pr. butikk, opplyses det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere