RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny PSP på vei

I følge internett kommer det snart en ny PSP.

Vi i Spillmagasinet lager vanligvis ikke saker basert på rykter, men den store spillbloggen Kotaku pleier å ha rett (de avslørte blant annet Sonys «Home»-prosjekt). I tilegg stemmer dette ryktet overens med ting vi har hørt fra våre egne kilder.

I følge Kotaku er en ny versjon av PSP klar, en PSP Lite eller PSP 1.5 om du vil. Det vil si at maskinvaren forblir den samme (du vil fortsatt kunne spille alle spillene på den gamle versjonen), men innpakningen vil være annerledes.

Maskinen kommer til å ha en splitter ny skjerm som både gir bedre bilde og suger mindre strøm enn den gamle, batteriene vil vare opptil fire ganger så lenge som i dagens modell. I tillegg skal UMD-drevet være kjappere (kortere lastetider) og maskinen ha en innebygd lagringskapasitet på 8 GB.

Og sist men ikke minst, hvis Kotaku har rett er den elendige firkantknappen historie og styrekrysset byttet ut med noe som ligner mer på det på PS3-kontrollen.

Hvis alt går etter planen kommer den nye versjonen til å koste omtrent det samme som den gamle og Kotaku sier at maskinen vil bli vist frem på årets E3-messe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere